RING OSS - 023-383 33 80

Spabad Dalarna

RING OSS - 023-383 33 80

Om oss

Hos oss hittar ni ert spabad i Dalarna som ni alltid drömt om. Kontakta oss för spabad i Dalarna.

Vi på Dalaspa levererar och säljer spabad i Dalarna till ett humant pris. Hos oss får ni ett fullt utrustat spabad med styrsystem och pumpar. Vi menar att alla ska kunna ha hemmaspa oavsett var i Dalarna man befinner sig. Vi har Dalarnas största sortiment inom hemmaspa.

Vi säljer även pool, swimspa, IR Bastu och badtunnor.

Spabad i Dalarna

För många stannar ett spabad i Dalarna bara vid en dröm. Vår vision och vårt mål är att det för så många som möjligt ska bli verklighet. För de allra flesta krossas drömmen på grund av priset.

Vi har under flera års tid undersökt och varit i kontakt med leverantörer för att kunna leverera spabad i Dalarna till ett humant pris, ett pris som de flesta ska ha råd med. Vi har hittat det och levererar nu till kunder ett prisvärt spabad i Dalarna utan att tumma på vare sig kvalité eller utrustning. 

Vi täcker hela Dalarna med våra två butiker:

Norra Dalarna finns vi lokalt i Sälen. Här finns service och närhet för alla bofasta och stugägare runt om krig i Dalafjällen med omnejd.

Södra Dalarna finns vi lokalt i Falun. Här finns service och närhet för alla spabadsägare.

Delbetala ditt köp hos oss

Vi kan erbjuda finansieringsmöjligheter genom Wasa Kredit till dig som vill delbetala ditt spabad i Dalarna hos oss.
Du väljer själv hur mycket du vill lägga upp under en delbetalningsplan, allt eller litegrann. Det är helt upp till dig. Vi hittar en billig och enkel lösning som passar dig.

Ni kan även betala kontakt eller med faktura, Swish och Paypal.

Spabad med livslång garanti

Köper ni ett spabad i Dalarna av oss får ni kvalitet och ett fullt utrustat spabad till ett rimligt pris. Samtidigt erbjuder vi garanti livet ut. Vi hjälper er från start till mål – från val av spabad, leverans, installation till underhåll. 

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation och offert för våra spabad i Dalarna.

Njut av ett spabad i Dalarna från oss. Det är livskvalitet. Kontakta oss för spabad i Dalarna.