RING OSS - 023-383 33 80

Spabad Dalarna

RING OSS - 023-383 33 80

Spabad

Vi säljer olika spabad i Dalarna från olika märke och leverantör. Kontakta oss för spabad i Dalarna.

Sugen på ett eget spabad i stugan eller på tomten? Vi säljer spabad i Dalarna till ett överkomligt pris – utan att tumma på kvaliteten eller utrustningen. Vårt företag är återförsäljare av Coast spa och Wellis. Dessutom har vi efter lång tid i branschen tagit fram en egen serie spabad i Dalarna, Dalaspa. Våra leverantörer är prisbelönta aktörer på marknaden och har utsetts till ”Världens Bäst Byggda Spabad”.

Vi levererar oavsett svårighetsgrad och utmaning för just er leverans. Kontakta oss – så hjälper vi er med ert spabad i Dalarna.

Spabad i Dalarna

Vi säljer, levererar, installerar och servar spabad över hela Dalarnas län. Vi har investerat mycket tid och kraft kring att få fram driftsäkra, energisnåla och miljövänliga spabad.

Samtliga av våra spabad i Dalarna är optimerade för såväl den svenska sommaren som den svenska vintern. De är extra isolerade och har optimerade pumpar för maximal styrka med extremt liten energiåtgång. Våra jetmunstycken är rostfria och utformade för att erbjuda den bästa spaupplevelsen. 

Våra spabad i Dalarna – er privata massör:

  • Variation i styrka på strålarna, du väljer själv mellan alltifrån lättare virvlande vattenstrålar till pulserande strömmar.
  • Fasta och roterande massagejets. De ger en kraftfull riktad stråle som du kan ställa in till önskad punkt. De roterande jetmunstyckena ger en pulserande knådande massage.

Delbetala ditt köp hos oss

Genom Wasa Kredit kan vi erbjuda finansieringsmöjligheter till dig som vill delbetala ditt spabad hos oss.
Du väljer själv hur mycket du vill lägga upp under en delbetalningsplan, allt eller litegrann. Det är helt upp till dig. Vi hittar en billig och enkel lösning som passar dig.

Vi erbjuder även följande betalningssätt: kontanter, faktura, Swish och Paypal.

9 saker som ingår i alla våra spabad

1. Thermolock – Ett extra tjockt lock helt anpassat för vårt klimat i Dalarna. Håller snö och regn borta från ert spabad. Ingen värme från det uppvärmda vattnet tränger heller igenom.

2. Panel – Runt ert spabad har vi en panel i PVC-plast som är isolerat med ett lager thermofiber som bibehåller värmen i badet. Plasten är underhållsfri och går enkelt att spola av. Våra spabad smälter in bland övriga trädgårdsmöbler. 

3. Rostfria munstycken – Fast och roterande munstycken för den bästa upplevelsen. Går att reglera tryck och riktning på vattnet.

4. Ram – Alla våra spabad i Dalarna levereras med en rostfri stålram. Allt för att våra spabad ska hålla länge.

5. Belysning – Våra spabad har led-teknik i hela badet; en stor 5" lampa för undervattenljus och vattennivåbelysning runt hela badet. Det är även belysning på reglage och vattenfall.

6. Filter – Spabadet har partikelfilter. Det innefattar en filterkorg som samlar upp större partiklar och 2 textilfilter som fångar upp resten. Ökar livslängden på ditt vatten och ditt spabad i Dalarna. 

7. Ozon – Syreomvandlare som håller nere tillväxt av bakterier och svamp. Ozonet omvandlas sedan till syre igen när det lämnar vattnet och ert spabad. Det kvarstår aldrig några bioprodukter i vattnet under eller efter processen.

8. UV-lampa – UV-strålning dödar vidare bakterier effektivt och finns i vissa av våra modeller. 

9. Xtreme Winter-paket – Med norra Dalarnas tuffa klimat räcker inte skandinavisk standard som ett alternativ. Här behöver vi en isolering för Xtreme Winter. Vi har Sveriges bäst isolerade spabad i Dalarna.

Underhåll av ditt spabad

Våra filter som följer med i alla våra spabad i Dalarna gör det mesta av jobbet. Det du behöver göra är att se till att göra rent och byta textilfiltret med jämna mellanrum. Smuts och partiklar kan förstöra slangar och rör – vilket innebär att massagestrålarna försämras.

Spola även av panelen ett par gånger per år.

Spabad i Dalarna